Intro

Intro passer for ALLE!  Har du aldri tatt i en stang før?  Kom på intro!  Har du vært på Nivå 1 i et par måneder?  Kom på Intro!  Alle glemmer det man ikke frisker opp, pole dance er definitivt ikke som å sykle.  Introtimene brukes også som prøvetimer, så dersom du ikke har prøvd pole før og har lyst på en prøvetime sjekker du bare timeplanen og finner en intro time som passer for deg.  Vi er 4 instruktører som kjører intro timer, det fører til at du vil lære forskjellige triks og teknikker avhengig av hvem som har timen.  

En prøvetime koster 150 kroner, det blir trukket av på første faktura dersom du bestemmer deg for å bli medlem her hos oss. 

Som medlem hos poledancekurs.no har du tilgang til online bookinga vår, så du slipper bomtur, du får tilgang til 14 forskjellige timer pr uke med forskjellig vanskelighetsgrad og du kan trene så ofte du vil.

Noe av det vi lærer på intro;

  • half spin
  • front hook
  • back hook
  • karusell
  • sola
  • invert fra gulvet
  • pole sit

(som for øvrig ser slik ut):

Mandag 17:00 - 18:00
Tirsdag 17:00 -  18:00
Onsdag 20:00 - 21:00
Torsdag 19:20 - 20:20 

#intro #prøvetime 

Ingen kommentarer

julia nyberg

13.03.2014 kl.12:24

Jag vill pröva på poledans, måndag den 17/3 kl 17.00

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits