Quak kommer!

Quak melder sin intresse for pole dance og stikker innom studio på torsdag og fredag, det gleder vi oss til!  Er du student her i Trondheim og har lyst til å prøve pole dance, kan du enten ta kontakt med fadderen din og si; "jeg vil på poledancekurs.no!  Send en mail til miameland@hotmail.com!"
Da kommer dere gratis inn på en liten time med pole, hvis fadderen din er kjip eller formen er shaber på gruppa kan du selv kontakte meg, på samme e-post adresse.  
Sjekk timeplanen og finn en intro time som passer for deg, så booker jeg pole til deg.  Som student får 1 mnd gratis trening og 10% på resten av semesteret dersom du melder deg inn i løpet av August. 

En prøvetime koster 150 kroner (gratis dersom en quak fadder tar kontakt).  De 150 blir trukket i fra på første faktura dersom du bestemmer deg for å bli medlem her hos oss.  Som medlem har du tilgang til vinkveldene våre, 14 forskjellige timer pr uke, et senter som er åpent 5 dager i uka, online booking system og mye mer.

Og apropo vinkvelder, vinkveldene starter opp igjen i September og er en mulighet for å gå til neste nivå.  Kravene er følgende;

Intro:

- 5 valgfri spins med en hånd
- pole sit
- Invert fra gulvet

Nivå 1:

- Invert
- Dragonfly
- Lean back
- Superman fra gulvet

Nivå 2:

- Scorpio/Gemini switch
- Star
- Chopper
- Shoulder mount 
- Aerial mount

Fra og med neste uke kjører vi i gang med ny timeplan, den blir sånn;

På fredager klokka 17:00 er det satt opp en ny time, MIX, vi tar utgangspunkt i nivået til de som dukker opp på trening og leker litt med nye kombinasjoner, par-øvelser, floor work og lignende. 

Kjære medlemmer, dette er viktig:  IKKE BOOK TIMER TIL NESTE UKE, dersom du vil booke time tidlig må du vente til Freddan! :)

#quak #poledance #pole #dans #trening #fitness #student #studentitrondheim #utitrondheim #vinkveld #trondheim #hist #ntnu #ntnui #bi 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits