Må man være naken?

Nei, frøken! Vi trener i shorts og t-skjorte eller trenings BH, Du trenger ikke kle deg naken for å bli en pole dancer.  Spørsmålene og fordommene om pole dance er mange.  Må jeg kle av meg?  Skal du på strippe skole?  
Vi er turnere på en måte, vi trener, danser, øver på kroppskontroll, styrke, smidighet og koordinasjon.  Og de aller fleste opplever å få bedre selvtillit av  (også) denne treningsformen.  Når det er sagt, skal det sies at det eneste utstyrer vi bruker er en stang, som er glatt som bare fudge!  Og friksjon fra huden er viktig.  Bare de aller beste kan hive seg på pole dance med klærne på.  

Er du fordomsfull, nysgjerrig, glad i dans og trening eller har du lyst til å se hva vi driver med?  Kom på studio i mårra!

I mårra kjører vi på med sommerfest i studio!

Sommerfesten er åpen for alle og koster 50 kroner, det dekker inngang, velkomstdrink, taxi til byen og inngang på Gossip.  Festen starter klokka 18:00!  Det er plass til få i lokalet, så hvis du vil ha mulighet til å komme inn må du være der tidlig.
Det kommer en proff fotograf og dokumenterer festen og konkurrentene for oss =) Dette bildet ble tatt sist vi tok en fest på Gossip=) (ikke en proff fotograf) ;)
Vi får se om vi får plass til flere i stanga denne gangen da.. 

Ellers har vi en del nyheter.  Jeg har tegna en ny timeplan, (ikke så veldig data kyndig da vett, tegner for hånd) det er ikke veldig store forandringer, vi har lagt til en ny time på fredager. MIX - det er en time som passer for alle, vi tar det litt på sparket etter nivået på de som dukker opp.  Vi kan kjøre på med par-øvelser (2 stk i stanga) og litt andre ting vi ikke øver så mye på. 

Den nye timeplanen blir lagt ut både her, på facebook og på hjemmesiden så fort jeg kommer meg et stykke unna hytta og i nærheten av et 3G nett. 

Da kommer det også en ny og oppdattert beskrivelse av timene våre.  

Vi jobber med å få SUPER SNERTNE Julianna til å starte opp en stretching time, vi har tenkt å kalle den "sexy flexy" =) 

Dette er henne.. For spagaten er liksom ikke nok det lenger det!? 

 Har du lyst til å starte med pole dance?  Er du usikker på om det er noe for deg?  
Vi har damer i alderen 16 - 47 som trener hos oss regelmessig.
Vi har damer i alle størrelser og alle fasonger.  Vi har desverre ingen gutter, men de er selvsagt velkommen de også.
En prøvetime koster 150, dersom du bestemmer deg for å bli medlem får du de 150 kronene tilbake.
Som medlem hos oss har du tilgang til 15 timer pr uke med instruktør i forskjellig vanskelighetsgrad.  Du kan komme de dagene og på det tidspunktet som passer for deg, du booker pole på nett så du vet du slipper bom-tur.  
Vi har vinkvelder med "eksamen", da kan du komme for å vise at du er klar for neste nivå, eller så kan du komme for å drikke og feste litt å se på andre som tar eksamen.  
Vi blir innvitert på nyåninger av klubber og lignende for å kaste glans over stedet.  Vi er de første i Trondheim, vi er det eneste pole dance studioet i Midt Norge og vi er her for deg! 

Er du student kan vi friste emd en ekstra god deal! 

 Ta kontakt på miameland@hotmail.com, besøk oss på www.trondheimpolestudio.no og finn oss på facebook!

Sommerfesten blir super takket være;

#trening #fitness #party #sommerfest #poledance #studentitrondheim #student #pole #poledancekurs #poledance #gossip #trondheim

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits