You Rock! Bilder fra dagen

Tusen takk til alle som stilte opp ogg dansa både på solsiden og Gossip i går kveld!  Dere er så utrolig supre!  Pole dancere ass, du finner ikke bedre damer ;)

 

LISE: (pole sit)

KRISTINE (bow and arrow)

LISE (butterfly)

MALIN (dragonfly)

REBECCA (reverse superman)

KRISTINE (lean back)

Etter solsiden dro vi på åpning av Gossip, der ble vi kjempe godt mottatt av både vakter, bartendere og gjester.  For en service de folka der utviser!  All ære til dere!  

Jeg har faktisk shorts på meg her asså! 

 

Flere bilder fra kvelden kommer!  Dersom du har lyst til å prøve pole dance hos Trondheims eneste pole dance studio kan du sende en mail til miameland@hotmail.com.  Vi kommer straks med noen helt fabelaktige student dealer også, så følg med! =) 

Besøk oss på facebook også! 

#solsiden #trondheim #pole #poledancekurs #poledance #trening #gossip

Én kommentar

hermanogmamma

28.07.2013 kl.16:55

Åh, har sååå lyst å lære det :) Må følge med på studentdealene, skjønner jeg ;)

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits