Vi gjør Trondheim gladere i dag!

Nå er det mye som skjer asså!  I dag skal vi på solsiden for å danse og gi bort prøvetimer for halvpris.  Dersom du vil komme å prøve pole dance er det bare å ta kontakt, så får du en kupong og den informasjonen du trenger av oss =) 

Her er Hannah ute og prøver stage polen vår =) 

 

I kveld er det club Gossip som er plassen, vi skal prøve ut stanga, (jeg har allerede vært der og klatra litt).  Gossip har nyåpning og har pussa opp lokalene.  Tror det blir en driiit bra kveld jeg!

Den 17. August har vi sommerfest i studio.  Inngang koster 50 kroner, det inkluderer velkomstdrink, underholdning og taxi til byen =) 
Siste frist for påmelding til konkurranse er 01. August, datoen nærmer seg altså!

Det er fremdeles en og annen brud som ikke har fått giftet seg og i morgen har vi to utdrikningslag i studio og jeg kjører til Sverige på kvelden for å holde et lite kurs der.  Artiarti!

Følg oss gjerne på facebook også, så er du alltid oppdatert.

Dersom du har lyst til å komme på en prøvetime sjekker du bare timeplanen, finner en intro time som passer for deg og sender en mail til miameland@hotmail.com.  Som medlem hos oss kan du komme på trening når du vil, på den timen du vil, så ofte du vil.  Du får tilgang til online bookinga vår og kan booke stang før du kommer =)

Stikk gjerne innom oss på solsiden og Gossip i kveld!

#pole #poledance #poledancekurs #trondheim #solsiden #gossip #sommer #sommerfest #utitrondheim 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits