Anti støl!

Jeg spiser ikke kosttilskudd, har ikke trua på det i det hele tatt.  Men for noen år siden løfta jeg mye vekter og var støl hele tia.  
Lillesøstra mi slet veldig med å sove på den tida og begynte å spise sovetablettene til sin daværende utkårede.  Hun sov ikke så mye bedre, men sterkere ble hun, og ikke støl etter trening i det hele tatt. 

ZMA het vidunderet og var ikke sovetabletter i det hele tatt.  Nå er det så lenge siden sist jeg prøvde det, at jeg tenkte at jeg sikkert hadde romatisert mitt forhold til dette kosttilskuddet.  Men den gang ei!  jeg tok en tablett i går kveld og våkna uten anntydning til stølhet etter en hard og lang styrke og pole økt i går.  

ZMA inneholder sink, magnesium og B-vitaminer og øker muskelveksten, forkorter restitusjonstiden og kan føre til at du sover bedre.  
SÅ hvis du er støl etter trening, prøv det!  Kroppen skiller ut mye sink og magnesium når den svetter og B-vitaminer er vannløselige og forsvinner fort.   

Pole news:

På fredag klokka 15:00 kan du komme til solsiden og få med deg et pole dance show!  Vi tar nemlig med oss stanga vår, kuponger på prøvetime og fancy moves ut til folket =) 

#poledance #pole #dance #poledancekurs #solsiden #trondheim #show 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

2, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye kurs og nye konsepter! Info om pris, varighet og sted finner du i kategorien "praktiske opplysninger". Ta kontakt på miameland@hotmail.com eller 41334095 dersom du lurer på noe eller vil delta på kurs!

Kategorier

Arkiv

hits