Gossip åpner og vi skal showe!

Gossip åpner neste uke og vi skal selvsagt på åpningsfesten og teste ut stanga!  Kanskje sees vi?

Vi har endelig fått fingrene på en spinny pole, den er til forskjell fra de andre stengene våre i en gull - finish, det er delte meninger om dette.  Men personlig sitter jeg bedre fast på den enn de med chrome finish.  Den kjennes litt glattere ut i hendene, litt våt eller noe, men når man henger seg i den sitter man godt fast alikevel.  Også denne polen er en 50mm, x-stagen er en 45mm, jeg mener grepet er bedre på en 45mm

En snutt fra øving på spinny pole

 

Om en knapp månde er det sommerfest i studio.  Vi har goodiebags til deltagere i konkurransen og de første som ankommer stedet.  De er fylt opp med snacks fra blandt annet Teck Nutrition og Trondheim kino.  
Dersom du vil være med å konkurrere må du melde deg på innen 01. August, for medlemmene våre er det bare å fylle ut skjema som ligger på skifterommet.  Andre som vil konkurrere melder seg på ved å sende mail til miameland@hotmail.com

Dersom du vil være med på show 1, kan du sjekke denne videosnutten og øve litt på egenhånd også.

På fredag 26. Juli har vi leid området ved krana på solsiden, der vil vi sette opp x-stagen, kom gjerne innom og ta en titt =) 

Vi kjører prøvetimer kontinuerlig, så dersom du vil komme å prøve deg på litt pole dance, er det bare å ta en titt på timeplanen og finne en intro time som passer for deg.  Send en mail til miameland@hotmail.com så booker jeg pole til deg.
Som medlem hos oss har du mulighet til å delta på 15 timer i uka av forskjellig vanskelighets grad, du får tilgang til online booking systemet vårt så du kan booke timer når det passer deg og du får billetter og annet snacks til eventer her i Trondheim, denne gangen er det asså åpningsfesten til Gossip.  

I September kjører vi i gang med vinkvelder igjen også =)

Det er fremdeles ledige timer til utdrikningslag og private arrangement i August, ta kontakt hvis du vil ta med venne gjengen på noe nytt =) 

Finn oss på facebook, hjemmesiden eller instagram.

(er du medlem uten tilgang til "den hemmelige" medlemssiden er det bare å kontakte meg)

 #pole #poledance #poledancekurs #trondheim #polefitness #gossip #trening 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits