Show 1 ny rutine

Vi har en ny rutine på show 1 nå, hvis du vil tjuvtrene kan du ta en titt på filmen under.  Show 1 er en time der vi setter sammen triks fra Intro timene og lager en dans uttav det.  Show 1 passer for alle fra de som har vært med oss en stund til de som nettopp har begynt.
De av dere som har vært igjenom introen og føler dere kan det kan jo komme å se om dere husker så mye som dere tror, og få en liten kondisøkt med det samme.  
Hvis noen har lyst til å lære seg denne rutinen skikkelig godt og være med på video snutt i slutten av August så er det supert =)

 

 

Slo til med sko på denne videoen jeg, ta gjerne med sko på show timene du også =) 

Husk at sommerfesten nærmer seg og fristen for påmelding til konkurranse er 01.08.2013

Følg oss gjerne på facebook, instagram og ta en titt på hjemmesiden vår.

#pole #poledancekurs #poledance "trening #trondheim

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits