Litt info om mye, read it! =)

SOMMERFESTEN!
Lørdag 17. August kjører vi sommerfest på studio, dørene åpner klokka 18:00 og det er begrenset med plass, så førstemann til mølla.  Inngang koster 50 kroner, det vil dekke taxi inn til byen og velkomstdrink.  Vi kjører på med pole konkurranse, i 3 nivåer.   

Intro, nivå 1 og nivå 2/advanced.  Påmelding må skje senest 1. August.  
premiene er ikke helt klare enda, men fine, det blir de =)  

De 30 første som stikker hodet inn får en goodie bag, det blir full pakket md underholdning denne dagen, mer om det senere. 

 

NYE MEDLEMMER!

Jeg trodde sommermånedene skulle bli rolige, men her dukker det asså opp nye medlemmer hele tida =) Det liker jeg!
Dere som er nye og som ikke har funnet den oh store "hemmelige" facebooksiden vår kan adde meg som venn på facebook, så legger jeg deg til.  Mia Meland.

Der blir det lagt ut når studio er åpent for egentrening og lignende.

 

GUTTER!
Vi har hatt avstemning og enstemig vedtatt at gutter kan komme å trene sammen med oss, de får de samme vilkårene som damer selvsagt og timene går på samme måte som før, (med en mulighet for at vi tar hensyn til at gutter slettes ikke kan sitte i stanga).. vi får se.. 

Bøker og sånt

Take one leave one er på plass, dersom du er ferdig med en god bok kan du ta den med på studio og bytte den med en annen god bok.  Sånn sparer vi penger og miljøet =) 
Det er litt tynt i hylla vår foreløbig, så bok-donasjoner taes i mot med takk =)

Husk å skrive opp navnet ditt når du er på en time du har booket, jeg går igjenom det et par ganger i uka og de som har booket men ikke skrevet ned navnet sitt får faktura på 50 kroner.  Det er kjipt det!

Husk også at sommerfesten er for alle, så ta gjerne med en venn eller to!  Og send meg en mail hvis du lurer på noe. miameland@hotmail.com

UTDRIKNINGSLAG

Jeg trodde alle var ferdige med planlegging av utdrikningslag nå, men sånn var det ikke =)
Lørdagene i August fylles sakte men sikkert opp, men det er fremdeles plass asså.  Ta kontakt på miameland@hotmail.com for booking.

Besøk gjerne hjemmesiden vår og finn oss på facebook.

Husk å melde deg på sommerfesten! 

 

Én kommentar

Poledancer

24.07.2013 kl.20:47

Selvfølgelig kan gutter sitte på stanga! xD

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits