Nyheter

Vi har fått en x-pole prooooo!  Den er i gull og den står av og til i spinning mode, så vær forsiktig!  Det kan være vanskelig å stoppe den og man bør være flere i studio når man leker med den så man kan få hjelp til å stoppe den!  Tusen takk til Elise som donerte den til oss =) 

Vi kommer også til å sette opp et lite "take one - leave one library" så hvis du har en god bok du er ferdig med, er det bare å ta den med og bytte den ut med en av de på studio.  
På den måten sparer vi både penger og miljø =) og du har noe å lese på mens du venter på at neste time skal begynne. 

 

 

 

Det er også under vurdering å endre den ene show timen til en show 2 time, asså en time der vi setter sammen en koreografi med mer avanserte triks og comboer. 

Husk at sommerfesten nærmer seg, vi har gaveposer til de første 30 som kommer og jobber med å skaffe premier til vinnere av konkurransen.  De av dere som melder dere på som konkurrenter kommer inn gratis.  For resten koster det 50 kroner, men husk at vi har begrenset med plass så det lønner seg å være tidlig ute.

Så langt er vi sponset av nt.no, sjekk ut hjemmesiden deres for et gratis treningsprogram.


Send meg gjerne en mail på miameland@hotmail.com dersom du har spørsmål til konkurransen eller noe som helst annet =)

Finn oss også på facebook, eller besøk oss på www.trondheimpolestudio.no

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits