Åpent!

I treige trøndelag tilbringer vi store deler av tiden med å vente på sommeren.  Hvorfor ikke trene litt i mellomtiden? 

Vi har åpent i hele sommer, 5 dager i uka.  Vi har et snitt på 3,4 timer pr uke.  Vi har timer for de som er helt nye, for de som vil lære å holde et show, for de som vil bli sterkere og for de som har dansa en stund.  

Poledance trener hele kroppen din, det slutter aldri å være utfordrende og du blir aldri utlært, og herregud så bra det er!  For er man bitt av pole-basillen vil man bare fortsette, fortsette, fortsette.  

Mange skal tilbringe mye av sommeren i byen, hvorfor ikke prøve deg på poledance, kanskje du også endelig finner en form for trening som gjør at du gleder deg til å ta fatt på dagens økt =) 

 

Dette er en del av en rutine jeg øvde på i forrige uke.  Mye gemini og scorpio her, en par svippturer innom dragonfly også.  Alt er tatt fra nivå 1 og høyere. 

Shorts og sports BH er fine treningsklær, det kan være vanskelig å henge fast i stanga med for mye klær, hud skaper friksjon.  Hvis du skal på prøvetime trenger du en kort shorts og t-skjorte.  Det er først på nivå 1 vi begynner å henge opp-ned og da er det viktigere at vi henger godt fast. 

Hvis du opplever å bli klam i hendene kan du kjøpe stop 24 antiperspirant håndkrem og bruke på kveldene når du legger deg.  
Volum pulver (sånn til håret) funker også veldig bra, eller du kan gå til innkjøp av mighty grip.

Besøk oss gjerne på www.trondheimpolestudio.no  eller på facebook.  

Dersom du vil komme på prøvetime kan du sjekke timeplanen.  Finn en introtime som passer for deg og send en mail til miameland@hotmail.com, så booker jeg stang til deg.  En prøvetime koster 150 kroner, det blir trukket av på første faktura dersom du bestemmer deg for å bli medlem her hos oss.  Som medlem får du også tilgang til online bookinga og kan booke timer som det passer deg.  Vi har ingen begrensninger på antall timer pr uke.  Og som helt ny pole dancer har du tilgang til å delta på intro, show og polersice, hele 9 timer i uka!

Vi har tilbud nå i Juni, så dersom du melder deg inn for 6 måneder eller mer trener du gratis i hele Juli!  

Ta kontakt dersom du lurer på noe =) 

 

#pole #poledance #poledancekurs #trondheim #gemini #scorpio #mightygrip

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

poledancekurs

poledancekurs

5, Trondheim

Velkommen hit! Dette er bloggen for deg som er glad i trening og som liker å ha det gøy når du gjør det. Pole dance er hardt arbeid, det styrker musklene dine, selvtilliten din og kanskje til og med kvinneligheten din. Følg med på bloggen for å få informasjon om nye tilbud og nye konsepter! Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår, du finner en link i hvert innlegg, og kontakt meg gjerne på miameland@hotmail.com eller 92243005 dersom noe er uklart =)

Kategorier

Arkiv

hits